Innováció az otthonodban!

Növeld a penészesedés és dohosodás elleni védelmet az Oxydtron HOME termékcsalád termékeivel. Használatuk egyszerű, így szakember segítsége nélkül is orvosolhatóak a ház körül felmerülő vizesedés, penészedés, dohosodás, vagy akár kisebb javítás is.

Az Oxydtron HOME termékcsaládról

Neked készült

A HOME termékcsalád a legújabb kínálatunkban, ami kifejezetten a magán felhasználók számára készült könnyű alkalmazhatósága miatt. A használati útmutató betartásával profi szintű javítások végezhetők el segítségével a lakásban, illetve a ház körül is. Legjobb választás a felmerült vizesedési problémák gyors és egyszerű orvoslására, egyedi hatásmechanizmusa pedig hosszútávú megoldást nyújt és ellenálló szerkezetet alakít ki.

0 +

Elégedett vásárló

0 m2+

Javított falfelület

120

Oxydtron használata után vizesedett falak

Az Oxydtron technológiáról

Hatásmechanizmusa

Az Oxydtron termékek hatásmechanizmusa a cement kötésekor lejátszódó kémiai folyamatok változásán alapul, amit fizikai szinten (elemi szinten) vizsgáltunk. Azt tapasztaltuk, hogy a víz nem ad elég energiát az elemi egyensúlyközeli állapot eléréséhez.

(akár 100%-os mikrokristály-szerkezet)

Ezt a hiányzó energiát pótoljuk az Oxydtron ásványi adalékszerekkel, amelyek a mikrokristályok mennyiségi növekedését eredményezik. Az Oxydtron összetevői víz jelenlétében hatnak a régi beton és más porózus szerkezetű, az építőiparban használatos ásványi építőanyagok szerkezetére is, és ott másodlagos kristályosodási folyamatokat indítanak el.

Új szerkezet

A másodlagos kristályosodás eredményeként új, oldhatatlan, vagy nehezen oldható mikrokristályok jönnek létre, amik kitöltik a kapillárisokat, makropórusokat és makrorepedéseket. A betonban lévő szabad mész és víz nem oldható, szilárd kristályos anyaggá válik. A folyamat végén a pórusok átmérője tíz a mínusz hetediken mm alá süllyed, és megváltozik a beton szerkezete, hasznos élettartama pedig megnő.

A normál beton 70% makro- és 30% mikropórust tartalmaz. Az Oxydtron adalékszerrel ez az arány megfordul és jelentősen eltolódik. 3% makro- és 97% mikropórus keletkezik, ami a vízállóságot és a vegyi ellenállóságot tekintve kiváló. Az így létrejövő megnövekedett egyensúlyközeli állapotban lévő molekulák nem igényelnek a folyamathoz további energiát (vizet) és ellenállóbbak lesznek a savak, lúgok romboló hatásaival szemben is. Molekuláris szinten nézve a pórus átmérőjének csökkenése növeli a folyadék és a gáz nyomását a belső pórusokban, ezáltal véd a víz, gáz és elektrolitok további behatolása ellen.

Nagyobb tételű érdeklődés esetén egyedi ajánlatért keressen minket a megrendelo@oxydtron.hu címen

Utca

Irányítószám

Helység

Fóti úti leágazás

1150

Budapest

Makai István út

7634

Pécs

Füredi út 27.

4027

Debrecen

Budapesti út 3.

6728

Szeged

Szent Imre út 55.

9024

Győr

Kuruc tér 7.

6000

Kecskemét

Pesti út 7.

3516

Miskolc

Mester u. 87.

1095

Budapest

Rozsnyó út 1.

9700

Szombathely

Bécsi út 136.

1034

Budapest

Malomkő út 3.

2040

Budaörs

Fő u. 246-248.

2220

Vecsés

Váci út 60-62

1044

Budapest

Balatoni út 44-46

8000

Székesfehérvár

KAPCSOLAT

BALOGH ISTVÁN

Ügyvezető igazgató

BALOGH GÁBOR

Műszaki vezető

KAJTÁR DÓRA

Szállítmányozás

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

BIOEKOTECH HUNGARY KFT.

hu_HUHungarian
en_USEnglish hu_HUHungarian