Skip to content Skip to footer

Legyen Ön is
az Oxydtron partnere!

Közös célok, innováció, siker! Mindez együtt teljesülhet, ha a technológia használatában egymást kiegészítjük és támogatjuk.
Szinte minden építőipari szakember találkozott már kisebb-nagyobb vízszigetelési problémákkal a maga területén. Legyen szó nedves falról, fürdőszoba felújításról, pince utólagos szigeteléséről vagy akár terasz vízszigetelésről.

A vizes problémák javítására ideális megoldást nyújt az Oxydtron technológia. Egyszerű használatának köszönhetően festők, burkolók, szerelők könnyen alkalmazhatják a hétköznapi munkájuk során.
Hiszünk abban, hogy az építőipari kivitelezésben szerzett tapasztalat és az Oxydtron technológia mélyebb szakmai ismeretének egyesítése még eredményesebbé teheti a megvalósítást.

Ahhoz, hogy minél több helyre eljusson, olyan innovatív megoldásokra nyitott kivitelezőkre van szükség, akik szakszerűen alkalmazzák ezt a technológiát a mindennapokban. Ennek érdekében várjuk olyan kivitelezők jelentkezését, akik a különböző építőipari projektek során szívesen kipróbálják és tudatosan használják a termékeket.

Változtassa Meg az Építőipart Velünk

Csatlakozzon Partnereinkhez!

Az Oxydtron technológiával új szintre emelheti vízszigetelési projekteit. Alkalmazza az építőipar legújabb vízzáró megoldásait és biztosítsa ügyfeleinek a tartósságot és minőséget.

Oxydtron Technológia

Ismerje meg az Oxydtron innovatív megoldásait! Az alapozótól az esztétikai habarcsig, minden egyes termék a minőség és tartósság jegyében készült.
Megnézem!

Oxydtron Termékek

Fedezze fel az Oxydtron termékcsaládot! Öt különféle cement technológia alapú termék. Hatékony, megbízható és tartós megoldások minden épület számára.
Megnézem!

Felhasználási Útmutató

Ismerje meg, hogyan alkalmazhatja az Oxydtron vízzáró vakolati rendszert falazott és beton szerkezetek védelmében!
Megnézem!

Három meggyőző érv
Vállalatunk mellett

01
Az Oxydtron 100 % ban magyar tulajdonú és gyártású termék. Megbízható, működő, elérhető, hazai megoldás több mint 15 éve.
Kapcsolatfelvétel
02
Minden egyes projekt során a saját előállítású termék kerül beépítésre és minősítésre. A technológia működik, a felelősségvállalás garantált.
Kapcsolatfelvétel
03
Termék helyett komplex megoldás. Szaktanácsadás, tervezés, műszaki segítség, és kivitelezés áll rendelkezésre, hogy a felhasználó problémája valóban megoldódjon, akár kis akár nagy projektről van szó.
Kapcsolatfelvétel

Minőség, Innováció, Eredmény
Csatlakozzon most!

Kapcsolati adatok(Kötelező)
KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérdése van? Segítünk!
Írjon nekünk!

Utólagos vízszigetelés
megbízható technológiával.

Gyors, hatékony megoldás vizesedési problémáira. Falbontás és vegyszeres injektálás nélkül. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Fedezze fel az Oxydtron
termékcsaládot!

Bezár

Utólagos vízszigetelés
megbízható technológiával.

Gyors, hatékony megoldás vizesedési problémáira. Falbontás és vegyszeres injektálás nélkül. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Fedezze fel az Oxydtron
termékcsaládot!

Bezár